Izvor: Radio 021, 26.Feb.2020, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović preokretom do drugog kola u Dubaiju

Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo turnira u Dubaiju.

On je savladao Portugalca Žoaa Sousu posle preokreta 4:6, 6:3, 6:3 za dva sata i četiri minuta igre.

Loš prvi set odigrao je Somborac, ako se izuzme 10. gem kada je imao čak četiri brejk lopte, nije ih iskoristio i Sousa je sa jednim brejkom poveo sa 1:0.

Ipak, to nije sputalo Krajinovića koji je u nastavku zaigrao mnogo bolje. Odmah je napravio brejk na servis Souse i materijalizovao je do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kraja za izjednačenje, a onda u trećem setu krenuo sa 3:0 i dva brejka.

Uspeo je jedan da vrati Sousa, ali je Krajinović sigurnom igrom priveo meč kraju i brejkom potpisao pobedu. Naredni rival biće mu šesti nosilac Andrej Rubljev iz Rusije.

Autor: B92

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.