Izvor: Luftika.rs, 28.Maj.2022, 12:29

Kotoranin uhapšen zbog silovanja Srpkinje u Budvi

Budvanska policija uhapsila je Kotoranina B.K, koji se sumnjiči za silovanje.
Osumnjičen da je fizički napao i prisilio srpsku državljanku na seksualni odnos.
Budvansku policiju su sinoć u 01.15 pozvali građani i tvrdili da se u jednoj porodičnoj kući čuje vika i galama, pišu Vijesti.
„Policijski službenici su izašli na lice mesta i zatekli M.S.K. iz Republike Srbije sa boravkom u Budvi i B.K. iz Kotora. Preduzete su sve neophodne aktivnosti iz policijskih nadležnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << te je policija došla do sumnje da je B.K. fizički napao i prisilio na seksualni odnos oštećenu“, saopšteno je iz Uprave policije.
Po nalogu državnog tužioca je obavljen uviđaj na licu mesta, prikupljena su iskazi od oba lica i izvršeni su neophodni pregledi.
Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.
Izvor: Nova
Drogiran silovao 4 žene, kaznu služi u srpskom „Alkatrazu“ i strpljivo čeka izlazak na slobodu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Budva: Uhapšen Kotoranin osumnjičen za silovanje državljanke Srbije

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2022

Budvanska policija uhapsila je Kotoranina B.K, nastanjenog u Budvi, kojeg sumnjiče za silovanje, nakon što su građani sinoć oko 1.15 prijavili da se u jednoj porodičnoj kući "čuje vika i galama".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.