Kostreš i Ilić zadovoljni izborom neimara za auto put

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostreš i Ilić zadovoljni izborom neimara za auto put

NOVI SAD - Bivši predsednik Skupštine Vojvodine Bojan Kostreš i ministar za infrastrukturu Velimir Ilić, zadovoljni su što će prvih 20 kilometara auto puta Horgoš - Požega graditi domaća preduzeća.

"Jako je dobro to što je sprečena pljačka Vojvodine i što smo dokazali da smo bili u pravu što sve ove godine nismo dozvoljavali da Vojvodina od svog novca gradi neke projekte ministara koji, u suštini, nisu imali ekonomsko i finansijsko opravdanje" - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kostreš.

Sa druge strane Ilić kaže:

"To je sve epp i propaganda. To su dva nikakva poslića, i pitanje je da li će i za to biti para jer tim firmama je dat posao zato što im se toliko duguje, da više nemaju ni za vodu. Prema tome, šteta je što je ugašeno 2 milijarde koncesije jer to je bilo dobro i za Vojvodinu, i za celu Srbiju."

Podsetimo, pre više od godinu dana izneli su različita mišljenja po pitanju koncesije ovog, za Srbiju izuzetno važnog ekonomskog i putnog projekta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.