Košarkaši još u komi

Izvor: Glas javnosti, 16.Mar.2010, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši još u komi

Stanje povređenih članova KK Novi Sad Nemanje Danilovića i Nenada Grozdanića je nepromenjeno i oni su još uvek životno ugroženi. Obojica su u komi i nalaze se na aparatima za veštačko disanje, tako da u proteklih deset dana nije bilo nikakvih promena.

- Svakodnevno pratimo njihovo stanje, ali, nažalost, nemamo nikakvih novih informacija. Nemanja i Nenad su i dalje u veoma teškom stanju. Klub je uspeo da nabavi potrebne vitamine iz inostranstva i sada je samo potrebno vreme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Svi se nadamo se da će stvari krenuti u pozitivnom smeru - kaže za Kurir sportski direktor kluba Aleksandar Milićević.

Kako saznajemo, povređenom Daniloviću uskoro bi trebalo da izvrše operaciju kako bi sanirali povrede lica, ali se čeka povlačenje hematoma.

Još nije poznato šta je uzrok nesreće u kojoj je šest članova KK Novi Sad doživelo povrede.

- Čekamo da istraga utvrdi svoje. Mi ćemo sve podatke dati istražnim organima - zaključio je Milićević.

Sve utakmice KK Novi Sad do kraja prvenstva u Prvoj ligi biće odložene, ali to je problem koji u ovom trenutku najmanje muči "žute".

P. G.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.