Izvor: Radio 021, 15.Apr.2021, 11:58

Košarkaši Voše osvojili Kup Vojvodine

Košarkaši Vojvodine osvojili Kup Vojvodine, pošto su savladali Hercegovac rezultatom 99:82.

Pobedom protiv Hercegovca u Gajdobri Voša je zaokružila odličnu sezonu, pošto je u februaru osvojen i Kup Srbije.

U finalnom meču četvrtine su se završavale sa 16:22, 27:17, 27:18, 29:24. Start je pripao domaćinima, ali je nakon toga ekipa Mute Nikolića preuzela inicijativu, preokrenula rezultat i otišla na poluvreme sa prednošću od tri poena.

Domaćini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji su ove sezone osvojili Regionalnu ligu sever, bili su nezgodan protivnik u prvom poluvremenu, ali je u drugom Vojvodina zaigrala svoju igru i pokazala kvalitet.

Za najboljeg igrača meča proglašen je plej Vojvodine Luka Nedeljkov.

Osim dobre igre u Kupu Vojvodine i Srbije, Voša je imala dobru sezonu i u Košarkaškoj ligi Srbije, gde je drugoplasirana i sve do poslednjeg kola bila je pretedent za titulu.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.