Izvor: Radio 021, 18.Okt.2020, 20:40

Košarkaši Vojvodine sigurni protiv Pirota, četvrta uzastopna pobeda

Košarkaši Vojvodine bili su sigurni protiv Pirota, koji su na gostovanju savladali sa 95:73.

Potpuno je to neka drugo Vojvodina u odnosu na prošlu sezonu, u kojoj su tavorili na dnu tabele. Sada tim iz Novog Sada ima četiri pobede u četiri kola i zauzima prvo mesto na tabeli.

Bili su šuterski raspoloženi Novosađani i brzo su stavili do znanja domaćinu da su došli po pobedu. Nove bodove su odneli kući uzimajući četvrtine sa 22:20, 26:20, 28:22, 19:11. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Samo u prvoj četvrtini su se ekipe smenjivale u vođstvu, ali se već u drugoj Voša odlepila i zadržala razliku u odnosu na rivala.

Vošu su do pobede predvodili Stefan Savić sa 25 i Krsto Bjelica sa 17 koševa. Savić se istakao i po skokovima, kojih je imao sedam, dok je Petar Rakićević upisao šest asistencija.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje Dinamik, trenutno desetoplasiranu ekipu šampionata.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.