Конкурс Фондације „Konrad Adenauer“ за доделу студентских стипендија отворен до 25. априла

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Apr.2023, 09:20

Конкурс Фондације „Konrad Adenauer“ за доделу студентских стипендија отворен до 25. априла

Фондација Konrad Adenauer расписала је конкурс за доделу стипендија за студенте који студирају у Републици Србији за 2023/2024.годину. Фото: Pixabay/geralt Право на стипендију могу остварити студенти од треће године студија као и постдипломци и докторанти.
Доња граница просека који студенти >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << морају да имају на студијама је 8, као и добро знање из енглеског или немачког језика.
Старосна граница кандидата је до 30 година старости у тренутку кандидовања, а кандидат не сме бити у сталном радном односу.
Стипендија износи 150 еура месечно, исплаћује се у динарској противвредности у трајању од 12 месеци.
Рок за подношење пријаве је 25. април 2023. године. Детаљне информације и пријавни формулар можете пронаћи овде.
Pitali smo studente: Zašto ste upisali Poljoprivredni fakultet? (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Конкурс Фондације „Konrad Adenauer“ за доделу студентских стипендија отворен до 25. априла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.