Izvor: Radio 021, 19.Okt.2019, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za nagradu "Rade Obrenović" otvoren do 1. novembra

Zmajeve dečje igre raspisale su konkurs za dodelu Nagrade Rade Obrenović za najbolji roman za decu i mlade u 2019. godini.

Priznanje se dodeljuje autoru najboljeg romana namenjenog deci i mladima, objavljenog na srpskom jeziku, tokom godine. Predloge za dodelu nagrade mogu podneti fizička i pravna lica, a u obzir dolaze dela objavljena prvi put.

Konkurs je otvoren do 1. novembra.

Predlozi i tri primerka knjige šalju se na adresu: Zmajeve dečje igre, Zmaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Jovina 26/2, 21000 Novi Sad.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem imejla zdigre@gmail.com.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.