Koncert na otvorenom - vojvođanski simfoničari u subotu sviraju kod Banovine

Izvor: Radio 021, 13.Sep.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert na otvorenom - vojvođanski simfoničari u subotu sviraju kod Banovine

Koncert povodom obeležavanja 40 godina od osnivanja Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih "Melanije Bugarinović i ćerke Mirjane Kalinović - Kalin" održava se u subotu 15. septembra kod Banovine na Bulevaru Mihajla Pupina.

Na koncertu pod nazivom "Korzo" nastupiće Vojvođanski simfonijski orkestar sa dirigentom Aleksandrom Kojićem i stipendistima Fonda, a publika će moći da uživa u biserima simfonijske muzike i najlepšim operskim arijama.

Koncert počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u 20:21h i ujedno će označiti završetak festivala "Neo", koji se realizuje u okviru platforme "Kaleidoskop kulture" u organizaciji Fondacije Novi Sad 2021.

Inače, nekadašnji novosadski korzo je tokom istorije imao više lokacija, a krajem šezdesetih svoje stalno odredište dobio je nasuprot Banovine, ispred poslastičarnice "Carigrad".

Podsetimo, zbog održavanja ovog koncerta "pod zvezdama", do nedelje 16. septembra u ponoć važi privremena izmena režima saobraćaja, u delu Bulevara Mihajla Pupina od raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina do raskrsnice sa ulicama Jovana Đorđevića i Pionirskom.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Korzo se vraća u Novi Sad, u subotu kod Banovine veliki koncert Vojvođanskih simfoničara

Izvor: Radio 021, 13.Sep.2018

Koncert povodom obeležavanja 40 godina od osnivanja Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih "Melanije Bugarinović i ćerke Mirjane Kalinović - Kalin" održava se u subotu 15. septembra kod Banovine na Bulevaru Mihajla Pupina...Na koncertu pod nazivom "Korzo" nastupiće Vojvođanski simfonijski...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.