Izvor: Luftika.rs, 22.Maj.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert benda Čaba Tot Bagi i Balkan Union u Studiju M

Koncert muzičkog sastava Čaba Tot Bagi Balkan Union održaće se u četvrtak, 26. maja, u Studiju M od 21 sat. Pre samog koncerta, Čaba Tot Bagi će održati drugi „Master class“ na temu „Veza koja spaja sviranje i snimanje muzike“.
Ovaj bend je dobro poznat po izvornom bluz zvuku  i džez stilu. Čaba Tot Bagi u svojim kompozicijama kombinuje tradicionalni srpski, makedonski i mađarski narodni melos sa autentničnim ritmovima i džez bluz muziciranjem. Trenutno završavaju najnoviji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << album u saradnji sa Gonzalom Rubalkabom, Faustom Bekalosijem, Tinom Guom i brojnim drugim muzičarima.
Drugi „Master class“ ove sezone će početi u 17 časova i ulaz je besplatan dok je koncert Čabe Tot Bagija i Balkan Uniona zakazan za 21 čas, a cena ulaznice je 500 dinara.
Pronađite provod po svojoj meri.  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.