Izvor: Luftika.rs, 07.Maj.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Boška Dudvarskog u Sinagogi

Veliki solistički koncert Boška Dudvarskog pod nazivom „Dalmacija u mom srcu“ održaće se u utorak, 10. maja u 20 sati u Sinagogi.
Boško Dudvarski, privukao je pažnju muzičke publike izvođenjem italijanskih kancona početkom 90-tih, potom i kao pevač poznate novosadske grupe „Oldtimers band“. Široj javnosti u zemlji, nedavno se predstavio na muzičkom šou „Ja mogu sve“ gde je i pobedio. Učestvovao je na brojnim festivalima i manifestacijama, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Nastupao je više puta s Novosadskim big bendom.
Ovo je njegov prvi solistički koncert. Uz pratnju odabranih muzičara, zatim naših najboljih tamburaša, kao i gostiju iz Hrvatske, Boško Dudvarski prirediće Novosađanima koncert pod nazivom „Dalmacija u mom srcu“ s hitovima čuvenog hrvatskog pevača Olivera Dragojevića.
Ulaznice su u prodaji i mogu se nabaviti u Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/2) radnim danima od 8 do 14 sati, kao i dva sata pred početak koncerta u Sinagogi. Cena karte je 600 dinara.
Posetite izložbu „Ribari iz ravnice“.  

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.