Izvor: Radio 021, 26.Dec.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Ane Ćurčin večeras u Radio kafeu

Jedna od najvećih zvezda naše kantautorske scene Ana Ćurčin održaće večeras koncert u Novom Sadu posle skoro dve godine, u intimnoj atmosferi Radio kafea (Miletićeva 45).

Ova Beograđanka aktivno svira od decembra 2012. godine, a publika je mogla da je čuje ne samo kod nas, već i širom Evrope.

Njena muzika je nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Retko ko tako duboko zadire u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << emocije tekstovima, i tako vlada muzikom kao ona.

Ana je u januaru 2016. godine objavila svoj prvi studijski album "Sketches of Belonging", a nedavno, u oktobru 2019. i drugi pod nazivom "Differences". Koncert u Radio kafeu biće zato prilika da posle duže vremena novosadska publika ponovo uživo vidi ovu sjajnu kantautorku.

Njena pesma "Take my hands" vrti se trenutno na najslušanijoj novosadskoj radio-stanici - Radiju 021, ali i na najvećoj platformi za slušanje muzike u SAD - Radio Paradise.



Anu Ćurčin jednostavno ne treba propustiti!

Kapacitet Radio kafea je ograničen, cena karte je 800 dinara.

Vrata kluba se otvaraju u 20h, koncert počinje posle 21h.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.