Kokosovo ulje sjajno za kosu, kožu i zube

Izvor: Radio 021, 04.Feb.2016, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokosovo ulje sjajno za kosu, kožu i zube

Pozitivni efekti kokosovog ulja na ljudsko telo su opšte poznati, pogotovo kada je reč o kosi, koži i zubima.

Koža

Mešavinu šećera i kokosovog ulja potrebno je naneti na kožu i sačekati 10 minuta. Ova mešavina uklanja mrtve ćelije zbog čega koža postaje mekša. Ukoliko osoba pati od infekcija ili akni, onda se umesto šećera preporučuje so.

Kosa

Kokosovo ulje sprečava opadanje kose i pospešuje njen rast. Ulje u kombinaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sa sokom od limuna će sprečiti kosu da osedi. Ova mešavina se nanosi na kosu i teme.

Zubi

Na tržištu postoje mnogobrojne paste za zube s različitim sastojcima, a kokosovo ulje je jedno od najsigurnijih sredstava za čišćenje zuba i to bez hemikalija. Preporučuje se pranje zube sa kokosovim uljem i kombinaciji sa soli, što će ih učiniti zdravijim i sjajnijim.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.