Izvor: Luftika.rs, 10.Mar.2021, 18:57

Ko je Džoni? Naslednik Velje Nevolje uhapšen u Dominikanskoj Republici

Nikola Vušović zvani Džoni uhapšen je u Dominikanskoj Republici po crvenoj Interpolovoj poternici koju je pre izvesnog vremena izdala Srbija. U domaćim medijima prethodnih dana kruže informacije po kojima je on jedan od glavnih kandidata za prevlast nad domaćim kriminalnim podzemljem.
Srbija je odmah zatražila hitno izručenje Vušovića, za koga se priča da je vođa vračarske kriminalne grupe, zbog bojazni da bi mogao da pobegne iz ondašnjeg imigracionog centra.
Mediji danima >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << spekulišu imenima kriminalaca koji će naslediti klan Veljka Belivuka nakon što je većina pripadnika ove kriminalne organizacije uhapšena u policijskoj akciji 4. februara ove godine, prenosi portal Ekspres.
Vučićevo obezbeđenje zajedno sa ekipom Velje Nevolje zavodi red, policija mirno stoji

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.