Kladioničari već znaju da će Vučić ubedljivo pobediti u 1. krugu

Izvor: Luftika.rs, 06.Feb.2022, 21:00

Kladioničari već znaju da će Vučić ubedljivo pobediti u 1. krugu

Kladionica Meridian Bet među prvima je objavila kvote za izborne rezultate, a sudeći po njihovim prognozama, Aleksandar Vučić osvaja predsedničke izbore izuzetno ubedljivo već u prvom krugu.
Možda kladionice znaju i imaju pristup istraživanjima koja se skrivaju od većinske javnosti, a možda i sama činjenica da kvota za Vučićevu pobedu u prvom krugu iznosi 1.08 verovatno govori sama za sebe.
Zanimljiva je i ponuda predsedničkih kandidata na koje se možete kladiti da osvajaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << drugo mesto u prvom krugu glasanja. Na listi se nalaze i neka pomalo čudna imena, kandidati koji do sada nisu ni figurirali kao opcija za predsednika.
Tu su: Milica Đurđević sa kvotom 2.80, Saša Radulović sa kvotom 4, Miloš Jovanović 3.50, Aleksandar Šapić 20, Ivica Dačić 3, Zorana Mihajlović 25, Aleksandar Antić 5, Vojislav Šešelj 21, Marinika Tepić 3.5, Dragan Džajić 101, Miroslav Mišković 201, Boško Obradović 11, Željko Mitrović 101, dr Mijomir Pelemiš epidemiolog sa kvotom 51.
Printscreen Još interesantnije je da na ovom spisku, za drugog najboljeg u prvom krugu, nema Zdravka Ponoša ni Srđana Škora. Ponoš se pominje na spisku kandidata koji mogu osvojiti tek treće mesto u prvom izbornom krugu.
Printscreen Ukoliko verujete ili se nadate da će trka za predsednika otići u drugi krug, vaš novac možete oploditi kvotom 4.1.
Kladionice odlično zarađuju na našoj gluposti prethodnih godina, a njihova masovnost na svakom ćošku države sigurno govori u prilog ovoj tvrdnji.
Kladioničarske kvote za izbore u junu: Đoković premijer, ministri Aca Lukas, Kisić Tepavčević, Željko Mitrović

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.