Izvor: Radio 021, 19.Apr.2021, 14:48

Kiša, sunce, kiša, sunce, sunce

U utorak će u Novom Sadu biti promenljivo oblačno, uz moguću kišu.

Minimalna temperatura biće 5, maksimalna 14 stepeni.

U sredu toplije i bez padavina, uz više sunca. Najniža dnevna temperatura i dalje 5 stepeni, dok će najviša biti 18 stepeni. U četvrtak tmurno, uz povremenu kišu, a temperatura će se kretati od 7 do 20 stepeni.

U petak i subotu sunčano. U petak će najniža temperatura biti 7, a najviša 17 stepeni. U subotu će minimalna temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << biti 5, maksimalna 18 stepeni.

Autor: Weather2umbrella

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.