Izvor: Luftika.rs, 05.Jun.2019, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kijanu Rivs otvorio dušu: Usamljen sam, voleo bih da se zaljubim

Za Kijanua Rivsa kažu da je kulturan, pristojan, vaspitan i veoma predusretljiv kada je publika u pitanju, a žene posebno interesuje da li takav šmeker ima devojku? Odgovor je ne. Rivs je trenutno sam i, kako kaže, voleo bi da se zaljubi.
Naime, Kijanu Rivs je u neavnom intervjuu za „Džakarta post“ govorio o trećem nastavku „Džona Vika“, pa je odgovarao i na neka intimnija pitanja novinara, prenosi B92.
Jedno od tih pitanja bilo je u vezi sa njegovim ljubavnim životom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a glumac je istakao kako se u poslednje vreme oseća usamljeno, ali da mu to ne predstavlja problem jer je optimista.
Svi holivudski super-heroji nisu ni do kolena Kijanu Rivsu (VIDEO)
„Trenutno nisam u vezi i nemam ljubav. Ali, ako se desi, ja ću voleti i poštovati tu osobu. Nadam se da će mi se ljubav uskoro desiti“, rekao je Kijanu Rivs.
U nastavku intervjua govorio je o tome kako se ne smatra posebnim.
„Ja sam glumac, stalno me prate paparaci. Ali osim toga, ne izlazim puno i ne radim mnogo toga. Poprilično sam dosadan“, istakao je on.
Rekao je kako mu nekad smeta što je poznat i dodao da se oseća kao životinja u kavezu, ali i da u Los Anđelesu nikoga nije briga za to.
Kijanu Rivs inače važi za atipičnu holivudsku zvezdu, a u medijima se ne pojavljuje bez nekog povoda.
Kada smo mislili da ne može više da nas oduševi, Kijanu Rivs nas je ponovo ostavio bez teksta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.