Izvor: Luftika.rs, 21.Maj.2020, 17:03

Kidnapovan sa 2 godine, a u 34. pronašao svoje roditelje

Kinez Mao Jin je 1988. godine imao dve godine kada je otet pred hotelom u gradu Ksian, u centralnoj Kini, saopštila je lokalna policija.
Dečak je prodat jednom paru bez dece u susednoj pokrajini Sečuan koji ga je odgojio kao vlastitog sina.
U ponedeljak je mladić (34) konačno sreo svoje biološke roditelje.
Njegova majka Li Jingzi je na državnoj televiziji CCTV ispričala da je nakon nestanka sina napustila radno mesto i bezuspešno podelila više od 100.000 obaveštenja o >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << otmici.
U aprilu je policija dobila dojavu da je jedan muškarac u Sečuanu tokom 1980-ih kupio dete. Tehnikom prepoznavanja lica kompjuterski ostarele fotografije malog Mao Jina, njegova fotografija je upoređena s nacionalnom bazom podataka fotografija ličnih dokumenata kako bi se pronašle najsličnije osobe.
Ušli su u trag Mao Jinu u Sečuanu gde vodi trgovinu za unutrašnje uređenje. DNK testom je potrđeno da je on oteto dete. Odrastao je ne znajući da je bio otet i sada više ne želi da napusti biološke roditelje s kojima želi da živi.
Poslednjih deset godina kineska policija je pomogla da 6.300 otete dece pronađu biološke roditelje pomoću DNK testova, prenosi zvanična novinska agencija Nova Kina i N1.
Otmice dece su bile česte tokom 1980. kada se sprovodila politika jednog deteta po porodici i kada je porasla potražanja za muškom decom.
Misteriozno selo bogataša u Kini koje niko ne želi da napusti, inače gubi sve što ima

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Oteli su ga kada je bio beba i prodali za šaku dolara, a sada je posle 32 GODINE UPOZNAO MAMU I TATU: Snimak je RASPLAKAO PLANETU (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Maj.2020, 09:38

Mao je 1988. imao tek dve godine kada je kidnapovan u holu jednog kineskog hotela. Nakon 32 godine, saznao je pravu istinu o svom poreklu i prvi put upoznao biološke roditelje, a njihov susret rasplakao je planetu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.