Keln: Snimanje serije ipak bez eksplozija zbog mitinga

Izvor: Radio 021, 31.Jul.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keln: Snimanje serije ipak bez eksplozija zbog mitinga

U centru Kelna danas se, u isto vreme dok se održavaju četiri mitinga visokog rizika, uz jako prisustvo policije, snimaju nove epizode akcione serije "Kobra 11" iz kojih su u poslednji čas izbačene scene sa eksplozijama.

"Oko 15.15 na Breslauer Placu snimaju se scene za seriju "Kobra 11". Biće zvučnih efekata i eksplozija", objavila je ranije danas policija na Fejsbuku i Tviteru, na nemačkom i turskom jeziku, izazvavši zabrinutost.

Mnogi su u postovima pitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << policiju da li je to vic, dok su neki mislili da je policijski nalog hakovan.

U međuvremenu je došlo do izmene scenarija, tako da su scene sa eksplozijama i pucnjavom, planirane za snimanje danas, u poslednjem trenutku modifikovane zbog demonstracija, kako ne bi došlo do dodatnih tenzija u gradu.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Keln: Snimanje akcione serije bez scena eksplozija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2016

U centru Kelna danas su se u isto vreme dok se održavaju četiri mitinga visokog rizika, uz jako prisustvo policije, snimale nove epizode akcione serije "Kobra 11" iz kojih su u poslednji čas izbačene scene sa eksplozijama..."Oko 15.15 na Breslauer Placu snimaju se scene za seriju 'Kobra 11'. Biće...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.