Izvor: Radio 021, 12.Apr.2021, 08:37

Kasni optužnica protiv Miroslava Aleksića, saslušaće se još dva svedoka

Optužnica protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića (68) za silovanje i seksualno uznemiravanje nije podignuta u petak iako se očekivalo, piše danas Blic.

Kako taj list saznaje, to je bio plan, ali je u međuvremenu došlo do njegove promene jer bi trebalo da budu saslušana još dva svedoka.

Sve je bilo spremno za podizanje optužnice, a onda su advokati oštećenih predložili nove svedoke, navodi sagovornik Blica, čije ime nije navedeno.

Kako otkriva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << reč je o dvojici veštaka koji su radili psihološko veštačenje glumice Milene Radulović.

Kako sada stvari stoje, novi svedoci trebalo bi da budu saslušani do kraja ove nedelje, a najverovatnije u četvrtak.

Posle toga, očekuje se i podizanje optužnice.

Kako je Blic pisao, psihološkom veštačenju bilo je podvrgnuto svih devet devojaka, žrtava Miroslava Mike Aleksića. Rezultati veštačenja ukazali su da su devojke govorile istinu o tome kako ih je nastavnik glume silovao i seksualno zlostavljao.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Tužilaštvo naknadno prihvatilo saslušanje veštaka u slučaju Aleksić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021

U nastavku istrage protiv vlasnika privatne škole glume Miroslava Mike Aleksića (68), osumnjičenog da je silovao i polno uznemiravao ukupno devet polaznica te škole, tužilaštvo je odlučilo da prihvati raniji predlog punomoćnika žrtava i kao svedoke ispita psihijatra i psihoterapeuta...Oni će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.