Kamioni remete saobraćaj oko Luke zbog nove kapije

Izvor: Radio 021, 14.Dec.2014, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamioni remete saobraćaj oko Luke zbog nove kapije

Oko Luke Novi Sad, u blizini Kaćkog mosta, kamioni stoje parkirani više sati, čekajući na uzorkovanje robe.

Parkirani kamioni remete saobraćaj, a vozači kažu da drugačije ne mogu, jer im je ulaz u Luku zabranjen dok ne dođe njihov red. Problem je nastao pre dva dana kada je počela da radi sonda za uzorkovanje robe, od kada vozačima nije dozvoljeno da budu parkirani unutar kruga Luke.

Zbog toga su prinuđeni da stoje na ulici, pa time i da remete saobraćaj. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Navode da im policija za sada nije pisala prijave, a dodatni problem će imati kada bude pala kiša, jer je sonda na otvorenom, a cerade kamiona ne smeju da otkrivaju, jer će roba pokisnuti, prenosi RTV.

Novu ulaznu kapiju za teretna vozila u četvrtak je pustio u rad gradonačelnik Miloš Vučević i tada je najavljeno da će ona "ubrzati analize tereta, omogućiti efikasniji pretovar i nesmetan dvosmerni saobraćaj teretnih vozila u Luci".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.