Нови јеловник ресторана „Kalem by Zak“ разбија све предрасуде (ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 18:01

Нови јеловник ресторана „Kalem by Zak“ разбија све предрасуде (ВИДЕО)

Неки од нас воле честе промене, док им се други опиру, међутим, када су овакве промене у питању, нико не остаје равнодушан. У ресторану „Kalem by Zak“ представљен је нови мени који разбија све предрасуде. Ево и зашто: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Иако је у питању један од најреномиранијих ресторана у граду, у коме бисте се заклели да нећете моћи да попијете обичну, домаћу или турску кафу, (како год вам драже да је назовете) преварили сте се!
Имају они, разуме се, и најфиније кафе за озбиљне заљубљенике и познаваоце, али и одговор на потребе оних који не одустају од своје јутарње класике.
Та информација нма је на самом улазу дошла као својеврсна прва лекција да не требамо да падамо под утицај предрасуда, а онда… лекције су се само низале. Фото: Градске инфо Присетили смо се колико пута смо заобишли „Kalem by Zak“ , иако нам се седело у њиховом чаробном амбијенту, те отишли на неки оближњи киоск на роштиљ, јер смо подразумевали да на свом менију сигурно немају ћевапе, пљескавице и друга јела са жара која су нам се у том тренутку јела.
Фото: Градске инфо О томе смо прилично дуго размишљали док је количина перфектно спремљених јела са роштиља, у нашим тањирима, постајала све мања и мања.
Прасећа бајадера, гурманска пљеска и српски сендвич само су неке од новина из новог јеловника које су нас посебно обрадовале.
Наравно, иако смо се определили за роштиљ, јер нам се у том моменту није експериментисало, добро смо пречешљаљали јеловник и закључили да у њему нема шта нема. Од најквалитетнијих врста меса, припремљених на оригиналне начине и комбинованих са посебним укусима, па до разноврсних намирница и зачина за које нисмо ни знали да могу да се пронађу у Србији, а поготово на нашем тањиру.
Фото: Градске инфо Ипак, колико год храна била укусна, читав доживљај би покварило то да услуга није онаква каква јесте.
Иако смо ми Новосађани прилично успорени, када је храна у питању не волимо да чекамо. Због тога посебна похвала иде на рачун кухиње и вредних конобара који су нас услуживали.
Разбијање предрасуда привели смо крају наручивањем дезерта. Фото: Градске инфо Одлучили смо се за неколико врсти колача, чисто да будемо сигурни да није остало ништа шта до сада нисмо пробали и, можемо вам рећи, тешко је било издвојити фаворит.
Ипак, највише симпатија наших колега однеле су палачинке и то не само због фантастичног укуса него и због цене!
Признајемо, нисмо се надали да ћемо у овако реномираном ресторану, у светском амбијенту и уз одличну и брзу услугу моћи да поједемо палачинке по цени од само 450,00 динара!
Фото: Градске инфо Ето, зато је важно да не падате под утицај предрасуда, већ прошетате до „Kalem by Zak“ ресторана и одлучите чиме ћете ви данас обрадовати своја непца!
Grožđebal u Sremskim Karlovcima – tradicija duga skoro sto godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови јеловник ресторана „Kalem by Zak“ разбија све предрасуде (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.