Izvor: Luftika.rs, 03.Jul.2020, 18:29

Kako zavesti muška znakove Zodijaka i odvesti ih pred matičara

Žene oduvek imaju snažnu intuiciju, a muškarcima je uvek potreban neki logični razlog. Muškarac traga za ženom kojom će biti zadovoljan, dok sa druge strane žene vape za sigurnošću.
Mudra žena će muškarca, prevesti “žednog preko vode” samo ako razume njegovu pravu prirodu koja je veoma jednostavna.
U izboru bračnog partnera mnogo snažniji faktor je sama sudbina, ali nije loše da se nekada zainteresujete sa kime ćete provesti veliki deo životnog veka i pored koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ćete ostariti.
Ovan Muškarac Ovan je samosvestan i često okrenut sebi što može biti veliki problem za ženu koja vapi za pažnjom i bliskošću.
Od ovakvih tipova ne treba očekivati preteranu saradnju, već ih trebate pustiti da budu vođe. Često imaju velike ljubavne potrebe koje mogu lako da splasnu, te je potrebno udovoljavati im jer ne razumeju odbijanje, umor i „loš momenat“ za seks.
Ukoliko prihvatite njihovu urođenu sebičnost zagarantovan vam je dug i harmoničan brak.
Bik Ako želite da osvojite muškarca rođenog u ovom znaku potrebno je da budete energičniji i fleksibilniji od njega.
Ukoliko posedujete stan ili nekretninu – sigurno neće biti imun na vaš šarm.
Potrebno je da se dobro snalazite u kuhinji i da povremeno pričate o poslu ili načinu sticanja novca što ga može dodatno približiti vama. Ne preferiraju previše mudre i komplikovane žene jer je njihova priroda troma i teško promenljiva.
Blizanci Ukoliko volite sport, razonodu, druženje, dinamičan život, automobile, lako ćete osvojiti muškarca rođenog u ovom znaku, jer je kod njih uvek prisutna želja za površnim iskustvima koja bi morala da budu zanimljiva.
Ako ste filozofskog duha, duboki, intuitivni i ezoterični, sve su šanse da odbijete ovakvog muškarca.
Ukoliko napravite da vaša veza bude lagana i lepršava, sve su prilike da ste našli muža i da ćete ga odvesti pred ludi kamen.
Rak Čovek rođen u znaku Raka je preosetljiv, zaštitnički raspoložen, pod uplivom emocija, promenljiv i melanholičan. Čezne za jakom ženom koja želi da postane majka i spremna je da se veže za njega.
Duboko sve proživljava, pa ako ste hladni, uzdržani ili rezervisani, možete ga povrediti i odbiti. Postoji velika želja za samoodržanjem i produžetkom loze.
Sanjaju o lepom i mirnom životu u krugu porodice, pa ako posedujete ove kvalitete, lako ćete postati njegova žena.
Lav Muškarac rođen u znaku Lava želi lepu i privlačnu ženu kojom bi se dičio ili sa kojom bi se pojavio u javnosti.Takođe mu nije potrebno kontrirati i dokazivati da nije u pravu ili da ste superiorniji od njega. Čak i ako greši ne trebate to javno pokazivati, niti ga osramotiti i obrukati u društvu.
Takav muškarac želi da ga sledite, gledate u njega sa divljenjem i poštovanjem. Nekada je potrebno priznati njegov kvalitet kako bi se osetio sigurnim.
Ako želite da ga odvedete pred oltar morate biti slabiji od njega, svesni da želi apsolutno sve.
Devica Ukoliko ste voljni i sposobni da vodite jednostavan i običan život gde će vam računi i obaveze biti na prvom mestu i gde će se mnogo polagati na rutinu, gde život nikako nije magija i čarolija, tada ćete osvojiti muškarca rođenog u znaku Device.
U pitanju su pametni i praktični ljudi koji su retko kada hedonisti i od svojih partnerki zahtevaju vernost, skromnost i predan rad. Muškarca Devicu je lako zavesti ukoliko nemate specijalne potrebe, ne pričate mu o kosi i noktima i imate urođenu sposobnost da prihvatite svakodnevnicu.
Ukoliko posedujete inteligentnu crtu, razboritost ili praktičnost – znajte da vam neće odoleti.
Vaga Muškarac u ovom znaku obevezno nosi problem koji je vezan za oca i nasledan je. Radi se o tome da takav muškarac nije sposoban da bude sam i nesvesno priželjkuje ženu koja je snažnija i dominantnija u svakom smislu.
Ona ne treba da bude vulgarna ili prosta, a takođe muškarac rođen u znaku Vage očekuje da žena pored finih manira poseduje i talenat za preživljavanje, kao i odlučnost koja njemu manjka. Često su sposobni da se raspravljaju, pa je potrebno da imate jake nerve i razumevanje za slabost koja se tiče partnerskih odnosa.
Ukoliko ste zaista razumni i strpljivi, ovakav čovek bi vas poželeo za suprugu.
Škorpija Negde duboko u sebi ovaj čovek se plaši iskustava koje ste imali u prošlosti, pa je potrebno da sačuvate pikanterije i privatne stvari koje ste imali sa nekim drugim. Možete računati na posesivnost ovakvog muškarca koji nosi urođeni strah da biste ga mogli povrediti ili iznenaditi.
Ukoliko ste sposobni da imate duboku, strastvenu vezu u kojoj nema mesta za druge, čak ni za vašu majku, tada biste sa lakoćom mogli osvojiti ovakvog čoveka.
Muškarac Škorpion traži duboku intuitivnu i magnetičnu ženu koja razume da je čitav život jedna velika misterija.
Strelac Muškarci rođeni u ovom znaku mogu biti aferoidni (što nije obavezno), ali zahtevaju poverenje i slobodu u braku. Priželjkuju emancipovanu ženu koja ima aktivan društven život i sposobna je da se menja, napreduje i usvaja nove životne koncepcije i modele.
Protivnici su patrijarhalnih shvatanja i ne čeznu za ženama kojima je jedini san da postanu majke i sede pored štednjaka.
Ukoliko posedujete snažan duh, popustljiv karakter i slabo naglašen ego, sa velikom lakoćom možete ovakvog čoveka odvesti pred oltar.
Jarac Muškarci rođeni u ovom znaku priželjkuju krotke i razumne žene koje nemaju potrebu za filozofskim koncepcijama i komplikovanjem života. Od svojih žena očekuju da budu dobre majke i domaćice. Imaju velike seksualne potrebe, te je važno da ih partnerke mogu pratiti.
Nisu pristalice modernih brakova, te je potrebno da imate jednu tradicionalnu koncepciju braka koja počiva na želji da se brak održi, a deca „izvedu na put“. Žena koja hoće za sebe muškarca rođenog u znaku Jarca se mora povinovati njegovim željama i ubiti u sebi potrebu za dominacijom.
Nije potrebno da budete posebno romantični, niti maštoviti. Što ste jednostavniji sve više će vas želeti za ženu.
Vodolija Muškarac rođen u ovom znaku teško uspostavlja bliskost sa svojom ženom, te je potrebno da ga opustite i razvijete u njemu osećanja koja su često hladna. Uglavnom traže zanimljive i neobične žene koje imaju značajna iskustva i koje su intelektualno jake.
Takođe strahuju od preteranog vezivanja ili nametanja pravila i normi. Ukoliko ste sposobni da živite aktivan društven život i uvodite nove i zanimljive ljude u vaš svet, ovakav čovek bi vas mogao poželeti za ženu.
Teško je komandovati muškarcima rođenim u ovom znaku, te je potrebno biti mudar i fleksibilan kako ne bi došlo do trvljenja i udaljavanja.
Ribe Ovo su često nežniji muškarci, te nije potrebno da naglašavate koliko ste slabi i ranjivi i nije potrebno da pominjete kako imate strahove oko raznih životnih pitanja.
Muškarac Riba će želeti ženu koja razume njegove potrebe i ustreptalo biće, kao i ženu koja će razviti bliskost i empatiju sa njime. Retko kada vole neotesane i grube žene, niti pate za heroinama i osobama koje su emocionalno nestabilne. Postoji velika potreba za vezivanjem.
Ukoliko ste sposobi da razumete kako vaš partner ima sumnje i strahove, a vi to brižno nosite u sebi, a da mu ne zamerite, ovakav čovek bi vas mogao oženiti i voleti celog života.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.