Kako su domaći glumci izgledali u detinjstvu

Izvor: Luftika.rs, 25.Avg.2016, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su domaći glumci izgledali u detinjstvu

Neki od naših najvećih glumaca su svoje bogate karijere započeli još kao sasvim mala deca. Drugi se pak, nisu više bavili glumom, ali su ostali prisutni u javnom svetu. Pogledajte kako dečije zvezde domaće kinematografije izgledaju danas.
Nikola Kojo
Jedan od trenunto najangažovanijih domaćih glumaca debitovao je u filmu “Rad na određeno vreme” . Iako je imao samo 11 godina, može biti ponosan na svoju dečačku ulogu koju je u ovom filmu, rame uz rame, ostvario pored Ljubiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Samardžića i Milene Dravić. Nakon ove uloge, njegova karijera se kretala uzlaznom putanjom sve do danas.

“Mi nismo anđeli”, “Sivi dom”, “Rane”, “Mehanizam”, “Parada”, “Četvrti čovek” su samo neki od najvećih domaćih filmova u kojima je ovaj glumac imao glavne i često nagrađivane uloge. Publika ga može videti i u reklamama najvećih domaćih brendova, kao i u ulozi voditelja u različitim televizijskim emisijama. Oženjen je i ima tri ćerke.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.