Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2019, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako sat u kojem ste rođeni objašnjava vaše postupke, stavove i raspoloženja

Svaki dan u mesecu ima svoju numeričku vibraciju, a istom logikom i svaki sat od 24 koliko ih ima u danu nosi određenu astro frekvenciju.
Ona u velikoj meri utiče na naš bioenergetski potencijal, a uticaj određenih planeta smenjuje se u krugu od 24 stavke.
Naime, nije svejedno da li smo rođeni ujutro, u podne, ili kasno uveče. Neke svoje postupke, stavove i raspoloženja bolje ćemo razumeti ukoliko znamo numeričku vibraciju sata našeg rođenja!
Krug od 24 sata podeljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je na šest numeričkih stanica. Prva numerička stanica je između nula i četiri sata, druga između 4 i 8 sati, treća između 8 i 12, četvrta između 12 i 16, peta između 16 i 20, i šesta između 20 i 24, odnosno nula sati.
7 genetskih karakteristika koje nasleđujemo isključivo od očeva
Između nula i četiri sata: Vi ste tihe i smirene prirode. Volite da sanjarite i gradite kule u oblacima. Imate bujnu maštu, ali se teško snalazite u svetu fizičke stvarnosti. Rođeni ste fantast i pesnik, pa vas stoga ljudi ne razumu. Pomalo ste mesečar i vetropir, no, imate plemenitu dušu.
Između četiri i osam sati: Vas odlikuju hitrina i sklad. Uporni ste i ustrajni u svim poslovima, a naročito u praktičnim stvarima. Malo ko se snalazi u svetu kao vi. Težite za time da drugima budete uzor, da se neprestano dokazujete i potvrđujete.
Između osam i dvanaest sati: Imate mnogo vere, nade i optimizma. Živahni ste, stalno u stvaralačkom nemiru. Svuda zračite nesebičnu ljubav i magnetsku toplinu. Osećajni ste i produhovljeni. Imate naklonosti prema umetnosti i filozofiji, odlikuju vas vrline i talenti.
Dan vašeg rođenja otkriva u čemu grešite čitavog života

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.