Kako je borba srpske folkerke za roditeljstvo postala udarna vest u britanskom tabloidu

Izvor: Luftika.rs, 06.Jun.2020, 18:24

Kako je borba srpske folkerke za roditeljstvo postala udarna vest u britanskom tabloidu

Pevačica Tanja Savić i njen suprug postali su udarna vest na britanskom „Dailymailu“ koji piše o njihovoj internacionalnoj sudskoj borbi za starateljstvo.
Vest o srpskoj pevačici objavljena je pod bombastičnim naslovom “Muž srpske pop zvezde negira tvrdnje o internacionalnoj borbi za starateljstvo nakon što je njena dva sina odveo sa sobom na Zlatnu obalu zbog čega je nemoguće da ih majka vidi“.

“Dailymail” u tekstu piše da njen suprug Dušan negira tvrdnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << da se između njega i Tanje vodi borba za starateljstvo nad sinovima, kao i da se on vratio sa svojim sedmogodišnjim i devetogodišnjim sinom u svoj rodni kraj u Kvinslendu, pre nego su krenula ograničavanja kretanja zbog pandemije koronavirusa.
Kristijan Golubović za ulazak u Zadrugu dobija 350.00 evra?!
Izvor: Nova.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodična drama pevačice zaintrigirala i strance! SVETSKI MEDIJI BRUJE O TANJI SAVIĆ I NJENOM MUŽU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020

Pevačicin suprug dao izjavu za strane tabloide....Pevačica Tanja Savić doživela je da se vest o njoj i njenom odnosu sa suprugom Dušanom Jovančevićem nađe na jednom od najpoznatijih britanskih tabloidnih portala, “Daily Mail-u”...Vest o srpskoj pevačici objavljena je pod bombastičnim naslovom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.