Kako i gde opremiti stan u Novom Sadu

Izvor: Luftika.rs, 09.Apr.2021, 11:54

Kako i gde opremiti stan u Novom Sadu

Opremanje stana nikada nije jednostavno i ponekad može biti veoma težak i zahtevan posao koji oduzima dosta vremena, novca, ali i energije. Jedan od glavnih zadataka, kada je reč o opremanju stana, jeste da on dobije atraktivan, lep i moderan izgled, a da u isto vreme bude funkcionalan i pristupačnih cena.
Saveti za uređivanje dnevne sobe
Stan bi trebalo, takođe, da bude mesto koje će moći da se jednostavno, lako i brzo održava. Zbog toga je bitno koristiti isključivo kvalitetne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i dobre materije, kao i svetle nijanse koje dodatno otvaraju i proširuju svaki prostor. Ukoliko su u pitanju manji stanovi bitno je da nameštaj ne zauzima mnogo prostora, kako bi se omogućilo što lakše kretanje kroz stan. Još jedan koristan savet jeste da postavite široka ogledala u svoj stan koja će vizuelno učiniti vaš prostor dužim i većim nego što to zaista jeste. Ono što je neophodno da vaš stan zasija punim sjajem jesu dobri i upečatljivi, dekorativni detalji. Naša preporuka je da izaberete tepih jarkih boja od veštačkih materijala koji je, istovremeno, povoljan, ali i lak za redovno i svakodnevno održavanje. Bilo bi poželjno da tepih jačih boja bude u kontrastu sa svetlim, pastelnim nijansama zidova. Spoj boja i različitih nijansi doprineće tome da vaš stan bude drugačiji i da u njemu uvek bude dobra i prijatna atmosfera. Kad smo kod atmosfere vašeg stana, ukoliko ste ljubitelj tople, domaćinske atmosfere onda je naš savet da vašu dnevnu sobu ispunite nizom različitih lampi koje ćete postaviti na raznim mestima sobe i čije će zagasito svetlo okupati sobu toplim i zlatastim nijansama. Naravno, ono što je uvek veliki plus i što će svaki prostor učiniti svežijim i lepšim jesu mirišljave sveće i bogate, cvetne dekoracije.
Uređivanje kupatila i kuhinja
Kada je reč o uređivanju i dekorisanju kupatila i kuhinja, praktičnost i kvalitet pločica i ostalih kuhinjskih i kupatilskih elemenata su na prvom mestu. Naša preporuka i prvi izbor jeste Akvadom – salon keramike u Novom Sadu. Ovaj salon zaista ima niz pogodnosti, pristupačnih cena i odličnih akcija za sve svoje klijente. Ukratko, Akvadom je pravo mesto za sve one koji uređuju svoj apartman ili privatni prostor. Dobar kvalitet, duga tradicija, kao i brza i efikasna usluga su ono što Akvadom salon izdvaja od ostalih. Ovde možete pronaći najbolje pločice, kupatilski i kuhinjski nameštaj, sanitarije, tuševe, kade i slavine po povoljnim cenama.Naš savet, kada je reč o opremljivanju kuhinje, jeste da ne bude previše velika jer su nešto manje kuhinje bolje i lakše za rad i redovno kuvanje u njima. Pored toga su i funkcionalnije, ukoliko se dati prostor dobro organizuje. Jedna od specijalnih pogodnosti koje mogu da vam uštede i vreme i prostor jeste da ugradite pokretnu dasku za rezanje i kuvanje na otvor sudopere, dok jedan deo zida kuhinje može biti obložen dugim ogledalom. Bitno je da imate dovoljno komoda, fioka i prostora za odlaganje posuđa i kuhinjskih elemenata. Dobro osvetljene je, isto tako, neophodno, pogotovo kada je reč o kuvanju i čestom sređivanju kuhinje. Naša preporuka su dobra i kvalitetna led svetla koja neće biti potrebno da stalno menjate.

Opremanje kupatila nije zavidan posao. Kupatilo je jedna od najbitnijih prostorija i kao takva mora da poseduje sve pogodnosti i kupatilske elemente vrhunskog kvaliteta. Salon Akvadom sadrži veliki izbor najbolje opreme za kupatilo, među kojom su najtraženije pločice za kupatilo. Kupatilo bi bilo lepo oplemeniti zelenim biljkama koje su izdržljive, zahvalne za održavanje i nije ih potrebno mnogo zalivati. Ove biljke će dodatno oplemeniti svaki prostor i pružiti mu posebnu notu. Uz ove biljke idealno se slažu svetle ili bele, jednostavne pločice koje će prekrivati kupatilo od poda do plafona. Detalji poput upečatljive zavese za tuš kabinu i velikog ogledala koje je okruženo nizom sijalica dobrog osvetljena, samo će doprineti tome da celokupan izgled vašeg kupatila bude dostojan naslovnice magazina.
Opremanje stana je lep i zahtevan posao koji zahteva dosta različitih ideja,vremena i truda. Zbog toga se nadamo da će vam ovih nekoliko saveta biti korisno. Uživajte u opremanju, uređivanju i dekorisanju vašeg stana i potrudite se da predstavlja ono najbolje u vama.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.