Kako da znam da li me voli?

Izvor: Luftika.rs, 09.Mar.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da znam da li me voli?

Kako da otkrijete da li vaša simpatija oseća nešto prema vama, a da ne morate da pitate!
Bilo da ste bacili oko na vatrenog Ovna ili na osetljivu Ribu, ovaj vodič će vam pomoći da saznate koje jedinstvene signale koji znak šalje ako mu se sviđate.
OVAN Ovnovi ne okolišaju mnogo, ako im se sviđate, najverovatnije će vam prići i saopštiti to. Ako to ipak rade tajno, potražite znakove vrpoljenja i nemira.
Pixabay.com BIK Bikovi su tradicionalni, konvencionalni tipovi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a ako im se sviđate, pokušaće da vam priđu na staromodne načine. Ako vas pitaju koja vam je omiljena boja ili hrana, moguće je da će vas pozvati na sastanak.
BLIZANAC Blizanci jako vole da flertuju i vole da pričaju sa svim i svakim o raznim temama. Ako im se sviđate, vrlo je verovatno da će usred normalne komunikacije početi da vam postavljaju lična pitanja.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.