Kako da vam noge izgledaju duže

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da vam noge izgledaju duže

Mnoge poznate dame koriste trikove da bi stvorile iluziju dugih nogu.

1. DUBOKI STRUK

Odeća koja je visoko strukirana stvara iluziju dugih i lepih nogu.

2. CRNO JE BOJA MOĆI

Želite da vaše noge izgledaju duže i tanje? Crno bi trebalo da bude vaša omiljena boja. Kada nosite crne uske farmerke, vaše noge automatski izgledaju duže i tanje.

3. KRAĆE SUKNJE

Naravno, predlažemo vam se ne nosite izuzetno kratke stvari svakog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dana. Ono što je dobro jeste da nosite malo kraće stvari od uobičajenih.

4. CIPELE SA ŠPICOM

Bilo da volite ravne ili sa štiklom, ova obuća će učiniti da vaše noge izgledaju duže. Zašiljena obuća čini vaša stopala i noge dužim, dok štikle udvostručuju taj efekat.

5. NEKA VAM NOGE SJAJE

Da li ste primetili kako svaka poznata žena ima intenzivno sjajne noge kada je na crvenom tepihu? Trik je u tome što sjaj nogama daje dužinu i istanjuje ih. Koristite kvalitetan bronzer ili losion sa sjajem.

6. USPRAVNE PRUGE

Neki dani leti mogu biti hladni i prava prilika da obučete helanke ili farmerke sa uspravnim prugama. Vertikalne pruge vizuelno izdužuju noge.

Autor: Alo

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.