Izvor: Radio 021, 27.Okt.2020, 11:10

Kaćaninu osumnjičenom za polno uznemiravanje devojčice određena zabrana prilaženja

Tridesetsedmogodišnjak iz Kaća uhapšen je početkom meseca zbog sumnje da je polno uznemiravao trinaestogodišnju tinejdžerku.

Prema pisanju Dnevnika, roditelji maloletne devojčice angažovali su osumnjičenog za radove u kući. Prema tvrdnjama trinaestogodišnjakinje, u trenutku dok roditelji nisu bili kod kuće, muškarac ju je polno uznemirio.

Osumnjičeni je saslušan 8. oktobra u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, nakon čega je podnet predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da mu se odredi pritvor.

Osnivni sud je istog dana odredio pritvor, ali je 12. oktobra Osnovno javno tužilaštvo obavestilo sud da su ispitani svi predloženi svedoci, te je predložilo ukidanje pritvora osumnjičenom. Sud je istog dana doneo rešenje kojim je ukinut pritvor nalazeći da nema razloga, ni osnova, po kojem je pritvor određen.

Sud je doneo rešenje po kojem je osumnjičenom izrečena mera zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja.

Autor: Dnevnik

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.