Izvor: Radio 021, 28.Nov.2020, 22:08

Kabel slavio protiv Železničara, Mesarović u odličnoj formi

Fudbaleri Kabela savladali su u gostima ekipu Železničara, rezultatom 2:0, u 17. kolu Prve lige Srbije.

Golove za novosadski tim dali su Aleksandar Mesarović u 39. i Slobodan Novaković u 56. minutu utakmice.

Išao je Kabel na gostovanje kod slabijeg protivnika, te su se tri boda očekivala i pre početka meča.

Bilo je šansi na obe strane u prvom poluvremenu, fudbaleri Železničara su pogodili stativu, ali nisu uspevali da savladaju Kneževića.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />Do prvog gola Kabel je stigao nakon što se lopta odbila do Mesarovića, kojem nije bilo teško da je prosledi u nebranjenu mrežu. Mesarović se ove sezone preporodio i pruža odlične partije u dresu kluba koji igra kraj Štranda.

U nastavku je Kabel nastavio da preti, pa je jedan od defanzivaca domaćina oborio kapitena gostiju. Sudija je pokazao na belu tačku, a sa 11 metara bio je precizan Novaković. Mogao je Kabel i do 3:0, ali je Vidakov u situaciji 1:1 sa golmanom Železničara, pogodio stativu.

Novosađani su upisali svoj 10. trijumf u ovoj sezoni, što ih ostavlja na drugom mestu sa 35 bodova. Ispred njih je Radnički sa 40 bodova, dok šest bodova manje, ali i utakmicu manje, ima Grafičar.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.