Izvor: Radio 021, 02.Mar.2020, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabel remizirao sa Budućnošću, nedostajala realizacija u napadu

Fudbaleri Kabela i Budućnosti iz Dobanovaca igrali su nerešeno, u prvoj utakmici prolećnog dela Prve lige Srbije.

Domaći teren i kontrola igre tokom čitave utakmice nisu bile dovoljne Kabelu da ostvari pobedu i upiše nova tri boda u borbi za plej-of. Crveno-crni imali su problema sa realizacijom akcija, iako su konstantno napadali, za 90 minuta nisu uspeli da upute nijedan opasniji udarac ka golu Aleksandra Kirovskog.

Novosađani su propustili priliku da održe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << korak za Bačkom i Zlatiborom, a dozvolili su da ih pretekne Kolubara, pa je Kabel sa petog pao na šesto mesto Prve lige Srbije.

Dodajmo i da su fudbaleri Kabela na teren izašli u majicama sa natpisom "Ne damo svetinje", aludirajući na trenutnu situaciju u Crnoj Gori zbog Zakona o slobodi veroispovesti.

U narednom kolu Kabel gostuje prvoplasiranom Grafičaru.

U ostalim utakmicama kola igrali su: Dinamo - Kolubara 2:3, Metalac - Zlatibor 1:1, Bačka - Trajal 1:0, Radnički 1923 - Žarkovo 2:2, Radnički - Grafičar 0:3, Smederevo - Sinđelić 0:0.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.