Kружни ток: Ускоро нормализација саобраћаја на Булевару цара Лазара

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 09:23

Kружни ток: Ускоро нормализација саобраћаја на Булевару цара Лазара

У петак, 16. јуна 2023. године, доћи ће до нове измене режима саобраћаја на Булевару цара Лазара, последње у оквиру радова на изградњи турбо кружне раскрснице. Сама кружна раскрсница ће, због припреме и извођења завршних радова, бити затворена за саобраћај у смеру од Булевара ослобођења >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ка Кеју. Фото; Град Нови Сад Саобраћај ће се одвијати двосмерно на супротној коловозној траци, односно на парној страни Булевара цара Лазара. У овој фази радова биће омогућен приступ Фрушкогорској улици, као и укључење из ове улице на Булевар цара Лазара. Такође, за саобраћај ће бити отворена Сутјеска улица, као и приступ ТЦ „Променада“.
Наведена измена режима саобраћаја биће на снази до уторка, 20. јуна. До краја месеца реализоваће се финални радови на изградњи кружне раскрснице, али они неће ометати колски саобраћај пошто ће се изводити ван коловоза.
Што се тиче актуелног стања радова, завршено је асфалтирање саобраћајних површина на парној страни Булевара цара Лазара и тренутно је у току обележавање хоризонталне и постављање вертикалне сигнализације, као и опреме за бициклисте (одмориште за бициклисте). Истовремено се обављају и радови на хумузирању зелених површина.
Град Нови Сад захваљује се суграђанима на стрпљењу у протекла четири месеца док је, услед извођења радова на изградњи турбо кружног тока, на Булевару цара Лазара неминовно морало доћи до редукције саобраћаја, али који, захваљујући ефикасној динамици и доброј организацији радова, ни у једном моменту није био у прекиду.
Olimpijada „Tata i ja“: Zabavno takmičenje koje jača veze između očeva i dece (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Kружни ток: Ускоро нормализација саобраћаја на Булевару цара Лазара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.