Izvor: Radio 021, 22.Jul.2020, 22:37

Južne vesti: Istraga otkrila da je par u Vranjskoj Banji ubijen sa devet metaka

Dva dana nakon što su u Vranjskoj Banji, sa prostrelnim ranama, pronađeni S.M. (47) i njegova nevenčana supruga B.A. (41), nadležni za istragu kažu da intenzivno rade na tome da otkriju počinioca.

Kako prenose Južne vesti, iz Višeg tužilaštva su saopštili da je obdukcijom otkriveno da je u njih, ispred porodične kuće, ispaljeno ukupno devet metaka iz lovačke puške i da su svi osim jednog ispaljeni u muškarca.

Istragom je utvrđeno da je na njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pucano iz neposredne blizine, da je ubica od žrtava bio tek na 1,5 do 2 metra. Nakon dvostrukog ubistva, obdukcija je rađena u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu.

Beživotna tela S. M. i njegove nevenčane supruge B. A. je u ponedeljak, 20. jula, oko 8 sati u dvorištu vikendice u naselju Ćosiki u Vranjskoj Banji pronašao otac ubijene i prijavio policiji.

Na uviđaju je bila ekipa forenzičara iz Niša, a iz nadležnog Tužilaštva kažu da su u stalnoj konsultaciji sa vranjskom policijom i da intezivno preduzimaju sve kako bi pronašli počinioca.

Autor: Južne vesti

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.