Jutro maglovito, tokom dana sunčano

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2009, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro maglovito, tokom dana sunčano

NOVI SAD - U Srbiji tokom dana sunčano, dok se ujutro po kotlinama mestimično očekuje sumaglica ili magla koja će se u jugozapadnim i južnim krajevima duže zadržati, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Duvaće slab i umeren vetar, u Podunavlju i Pomoravlju povremeno i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 10 do 18 stepeni, a najviša dnevna od 24 do 27 stepeni.

U Beogradu sunčano. Duvaće umeren, a povremeno i jak, jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oko 17 stepeni, a najviša dnevna oko 26 stepeni.

Do cetvrtka jutra će biti sveža, mestimično maglovita, tokom dana će preovlađivati sunčano. Prva dva dana u Podunavlju i Pomoravlju vetar umeren povremeno i jak jugoistočni. U četvrtak, petak i subotu promenljivo oblačno, ponegde sa kišom. U nedelju sunčano. Temperatura oko proseka za ovo doba godine.

I u Beogradu će preovlađivati slično vreme.

Biometeorološke prilike mogu uticati nepovoljno na hronične bolesnike a naročito srčane i nervne bolesnike, astmatičare i reumatičare.

Od meteoropatskih reakcija mogu se javiti bolovi u kostima i zglobovima, a mogući su i glavobolja i razdražljivost. Svim učesnicima u saobraćaju se savetuje pojačana pažnja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.