Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2021, 12:06

Jutka uhapšen 3 dana po izlasku iz zatvora, stižu ga i drugi gresi iz prošlosti

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka jutros je priveden, prenose veogradski mediji.
Kako prenosi Blic, pozivajući se na izvore, Jeličić je priveden zbog mahinacija oko državnog zemljišta na Kopaoniku, na teritoriji opštine Brus.
Kako prenose, oko 6 sati jutros policija je opkolila zgradu u kojoj živi Jutka, a on je ubrzo nakon toga on i priveden.
Jeličić je trenutno u tužilaštvu u Kraljevu.
– Nedeljama unazad inspektori iz Službe za borbu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << protiv organizovanog kriminala češljali si papire u opštini Brus – otkriva naš izvor iz opštine.
Kako kaže, nezvanično je bilo najava da će Jeličić biti priveden čim bude pušten sa služenja zatvorske kazne zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić.
Podsetimo, Jeličić je 23. aprila odslužio tromesečnu zatvorksu kaznu zbog zbog nedozvoljenih polnih radnji nad saradnicom Marijom Lukić.
Već prošlo 3 meseca?! Jutka juče izašao iz zatvora

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priveden Milutin Jeličić Jutka

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka priveden je jutros.

Nastavak na N1 televizija...

Jeličić čeka saslušanje kod tužioca, troje ispitano i pušteno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu u toku su saslušanja uhapšenih na čelu sa bivšim predsednikom opštine Brus Milutinom Jeličićem Jutkom (59)...Od ukupno osam osumnjičenih, troje uhapšenih je već saslušano i oni su pušteni da se brane sa slobode,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.