Izvor: Luftika.rs, 25.Jan.2021, 11:48

Jutka je u zatvoru

Milutin Jeličić Jutka, bivši predsednik opštine Brus, koji je osuđen na tri meseca zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad sekretaricom Marijom Lukić javio se na izdržavanje zatvorske kazne.
Jeličić će zatvorske dane provesti u KPZ Ćuprija, a informaciju da se javio u zatvor kratko su nam potvrdili iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, piše Blic a prenosi Nova.
Podsetimo, Jeličić je pokušao da odloži izdržavanje kazne zatvora na koju je trebalo sa se javi >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << 21. januara. U decembru uložio je molbu za odlaganje koju je Osnovni sud u Brusu odbio.
Sedam dana pred početak kazne on je uložio žalbu na ovo rešenje, koju je odbio i sud u Kruševcu kao neosnovanu.
Jutkina ćerka slala jezive pretnje maloletnom detetu sa lažnog profila

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Insajder: Milutin Jeličić Jutka se javio u KPZ Ćuprija na izdržavanje kazne

Izvor: Beta, 25.Jan.2021

Bivši predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka, koji je osudjen zbog nedozvoljenih polnih radnji nad bivšom sekretaricom Marijom Lukić, javio se u KPZ Ćuprija na izdržavanje kazne, objavio je portal Insajder.net.Jeličić je pokušao da odloži izdržavanje kazne zatvora na koje je trebalo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.