Jutarnja šorka kod Vučića ili kako su Kobre sprečile Jeremića da fasuje od predsednika

Izvor: Luftika.rs, 25.Jun.2021, 15:01

Jutarnja šorka kod Vučića ili kako su Kobre sprečile Jeremića da fasuje od predsednika

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić u društvu svojih partijskih saboraca došao je danas u zgradu Predsedništva Srbije u nenajavljenu posetu Aleksandru Vučiću. Povod dolaska bio je javni poziv na tuču predsednika Srbije koji je prethodno uputio Vuku Jeremiću, Borivoju Boroviću, Borivoju Novakoviću i advokatu Vladimiru Gajiću.
Vučić je juče tokom obraćanja u Palati Srbija imao jedan od njegovih uobičajenih ispada kada je predstavnike jedne opozicione partije, konkretno Narodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << stranke, pozvao „da dođu i da pokušaju da ga linčuju“.
– Evo ja ih molim, kompletno rukovodstvo te stranke, pošto su mnogo snažni, nemojte druge, na mene jednog vas petorica se skupite. Ovaj crnogorski nacionalista, sledbenik Sekule Drljevića, Borivoje Borović, onaj iz Trstenika, pa onaj Gajić, Vuk Jeremić i Bora Novaković. Evo vas petorica mene ličnujte, nemojte nekog drugog, da vidim kako ćete vas petorica zajedno to da uradite. Nemojte druge, što da gonite ove nedužne, obične ljude. Vas petorica dođite – pozvao je političke protivnike predsednik Srbije na fizički okršaj.
Foto: Nova.rs Izgleda da predsednik nije očekivao da će se prozvani zaista i odazvati na “prijateljski” poziv. Jeremić je u pratnji kolega iz stranke ušao u hodnik Predsedništva, a prema informacijama koje su za sada dostupne susret je bio na samoj granici incidenta, prećen vikom i uvredama.
– Došli smo svi mi koje je rekao da će tuče. Borivoje Borović trenutno nije u zemlji. Naš četvorica smo došli kako bi smo rekli predsedniku da ga se ne bojimo. Pozvao nas i došli smo da tražimo prijem kako bismo videli šta je hteo da kaže – rekao je Vuk Jeremić, a zatim ušao u zgradu.
Nakon nekoliko minuta, u kojima je po rečima Jeremića predsednik Srbije ishisterisao, pretio i vređao, opozicioni političari izašli su napolje i ponovo se obratili medijima.
– Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega u tom trenutku bilo obezbeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smeo. Psovao je, vređao i pretio nam. Meni se unosio lice i govorio mi da sam lopuža. Dogovorio sam najblaže što sam mogao rekavši mu da je izdajnik. Ja sam ga pitao da li sme da to kaže na RTS-u i da razgovaramo, on je eksplicitno rekao da ne sme – prepričao je predsednik Narodne stranke bliski susret sa svevišnjim.
Politički rijaliti “Jutarnja šorka kod Vučića” oborio bi sve rekorde gledanosti ukoliko bi se prikazivao na javnom servisu. Željko Mitrović plaća neke umišljene kriminalce, starlete i pevačice da mu glume idiote zbog gledanosti, a srpski političari očigledno imaju prirodnog dara i za svoje usluge ne traže novčanu nadoknadu. Makar ne od vlasnika televizije jer se odlično namiruju direktno iz državnog budžeta.
Jeremić je verovatno želeo da pokaže da se ne boji dvostruko krupnijeg Vučića, a usput je znao da je ovo idealna prilika za malo aktivnog marketinga.
– U desnom uglu nalazi se izazivač za titulu vladara Srbije, nižeg rasta, ali sjajne diplomatske prošlosti! Dame i gospodo Vuk Jeremić!!! – mogao bi najaviti na RTS-u uvek dovitljivi Slobodan Šarenac.
Printscreen – U ekstremno desnom uglu, branilac titule, aktuelni vladar, šampion prethodne decenije, napredno radikalni, neumorni i strastveni borac za našu decu, takođe Vuk ali sa deminutivom. Dame i gospodo Aleksandar Vučić!!! – u dahu izgovara komentator RTS-a.
Printscreen Džungla Nikaragve je pojam civilizacije za ovaj naš zverinjak. Sada je makar sigurno da ova vlast nikada mirno neće pasti, te nam preostaje da se pripremimo na vrlo neizvesnu budućnost, ako je moguće da ona bude neizvesnija nego što je sada.
Agresija koju plasira Vučić sa svih TV kanala tokom čitave karijere dolazi na naplatu, a nekadašnji ratni huškač ima verovatno još jedan poslednji zadatak – da nahuška Srbe na Srbe i izazove još jedan bratoubilački rat.
Nakon sledećih izbora ukoliko pobedi SNS ne smemo se iznenaditi ukoliko osvanu parole – 100 opozicionara za jednog naprednjaka!
Umesto što će po svemu sudeći krenuti u Srbiji brat na brata, bot na bota, otac na sina, i baba na unuku, možda bismo mogli da organizujemo ring na Andrićevom vencu kako bi sa uživanjem gledali boks spektakl u konkurenciji foteljaša amatera.
Pustite na predsednika pet besnih žena zbog njegove najnovije izjave o problemu nataliteta i videćete pravu meru moći predsednika Srpske napredne stranke.
Da će ovo biti tema sledeća dva dana mogli smo momentalno da pretpostavimo.
Vulin: Kobre sprečile Vuka da dobije ono po šta je došao Oglasio se brže bolje i Kerber iz MUP-a.
– Čestitam pripadnicima Kobri što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili – kazao je ministar Vulin u svom saopštenju.
Zorana Mihajlović: Nasilje kao zamena za politiku Ministarka Mihajlović rekla je da se ponašanje Vuka Jeremića može oceniti kao uličarsko i da je to njegova zamena za politički program koji nema da ponudi građanima Srbije.
– Jeremić je na delu pokazao kako izgleda politika revanšizma koju zagovaraju on i njegovi saradnici i kako bi se fizički obračunavali sa svima sa kojima se ne slažu. Ali, to nije Srbija koju žele njeni građani i zato i nema njihovu podršku, jer niko ne želi da živi u zemlji u kojoj se politika vodi nasiljem i uličarskim ponašanjem – ocenila je Mihajlović.
Vučić vs Jeremić: Ko bi popio batine? Politika nikada nije u Srbiji bila u granicama pristojnog, a jedini pokušaj da se ponašamo kao civilizovani ljudi završen je ubistvom 12. marta 2003. godine. Sada komotno možemo da se opustimo, jer to pristojno neće doći, to znamo sa sigurnošću, te se možemo namazati našim lekovitim fekalijama i uživati u tuči dva “politička autoriteta”.
Niti su političari, niti su autoriteti sa ovakvim manirima. Mada, istina je da su političari upravo onakvi kakve jedan narod zaslužuje. Zahvaljujući kulturi agresije, lažnog mačizma i ulice mi samo možemo da navijamo da se ova dvojica dobro izmlate pesnicama, može i do konačne predaje, jer ako im masa besnih sugrađana zakuca na vrata sa govnjivim motkama bojim se da neće biti prostora za verbalni sukob.

Suđenje Vučiću odloženo na neodređeno, Jeremić preti Strazburom

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Jeremić dogovorili tuču u parkiću iza Predsedništva posle radnog vremena

Izvor: Njuz.net, 25.Jun.2021

BEOGRAD, 25. jun 2021, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić dogovorili su tuču danas u Pionirskom parku posle radnog vremena, saznaje Njuz.. Prema svedočenju očevidaca jutros na pauzi za topli obrok Jeremić je u društvu par ortaka prišao Vučiču...

Nastavak na Njuz.net...

Epilog jučerašnjeg blama: Jeremiću “smrdi iz usta”, a Vučić je nezapamćeni primitivac

Izvor: Luftika.rs, 26.Jun.2021, 10:23

Srbija je doživela novu sramotu kada je juče došlo do verbalnog, a umalo i do fizičkog sukoba između vrha Narodne stranke i predsednika Aleksandra Vučića. Vuk Jeremić, Vladimir Gajić i još dvojica članova Narodne pojavili su se na vratima Predsedništva na Andrićevom vencu isprovocirani zbog...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.