Izvor: Radio 021, 12.Maj.2020, 19:22

Još uvek bez skraćivanja policijskog časa u Severnoj Makedoniji

Za sada nije doneta preporuka vladi da se skrati policijski čas, međutim nije isključena mogućnost da se o tome razgovara u narednom periodu, izjavio je makedonski ministar zdravlja Venko Filipče na konferneciji za novinare.

"Uvođenje policijskog časa bio je jedan od faktora za smanjenje širenja virusa, jer je naredba o ostanku kod kuće najbolja za sprovođenje kontrole", rekao je Filipče, prenela je MIA.

"Trenutno ne razmatramo skraćivanje policijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << časa, ali ako je potrebno, o tome ćemo razgovarati u narednom periodu posebno zato što će se privreda postepeno vraćati aktivnostima", istakao je makedonski ministar zdravlja.

U Severnoj Makedoniji u poslednja 24 sata, obolelo je još 10 osoba, pa ih je sada ukupno 1.674. Još jedna osoba je umrla, saopštio je ministar zdravlja te zemlje Venko Filipče.

On je rekao da je do sada preminulo ukupno 92 osobe, dok se oporavilo njih 1.205.

Flipče je dodao da ohrabruje to što raste broj oporavljenih među medicinskim radnicima, kao i da je sve više opština bez aktivnih slučajeva.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.