Još par dana jeftinije na Exit

Izvor: Clubbing.rs, 25.Jun.2009, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još par dana jeftinije na Exit

Komplet ulaznica za Exit festival u Novom Sadu, koji će biti održan od 9. do 12. jula, moguće je kupiti po ceni od 5.990 dinara samo još do 27. juna, kada će poskupeti na 9.990 dinara.

U prodaji su i dnevne ulaznice za deseti Exit, na kojem će nastupiti Lily Allen, Arctic Monkeys, Manic Street Preachers, KoRn, Patti Smith, Kraftwerk, Moby, Prodigy, Madness, Carl Cox, Richie Hawtin, Etienne de Crecy, Sasha i brojni izvođači.

Dnevne ulaznice koštaju 3.490 dinara za 9. i 10. jul, odnosno 3.990 dinara za poslednja dva dana.

Prema navodima organizatora, tokom juna zbaležen je intenzivniji rast prodaje u odnosu na prošlu godinu, pa je moguće da će Exit ponovo biti rasprodat i pre otvaranja festivalskih kapija 9. jula.

Više od 15.000 ulaznica već je prodato širom Evrope, a sve ulaznice namenjene za prodaju u Velikoj Britaniji gotovo su rasprodate.
Exit će tako i ovoga leta biti najprodavaniji strani festival u Britaniji.

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.