„Jesen u mojoj ulici” premijerno...

Izvor: Clubbing.rs, 28.Maj.2009, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Jesen u mojoj ulici” premijerno...

Autentičnu priču o odrastanju u jednom od novosadskih predgrađa predstavlja nam Miloš Pušić, prošlogodišnji dobitnik nagrade festivala Cinema City u selekciji "Up to 10 000 bucks". Njegovo debitantsko celovečernje ostvarenje "Jesen u mojoj ulici" biće premijerno prikazano na festivalu 10. juna.

Debitantski dugometražni film novosadskog reditelja Miloša Pušića, "Jesen u mojoj ulici" biće premijerno prikazan na festivalu Cinema City, u sredu 10. juna u 20h u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta. Autentična priča o odrastanju i prijateljstvu, smeštena u predgrađe Novog Sada, biće prikazana u okviru selekcije "Nacionalna klasa" u konkurenciji za nagrade festivala - najbolji domaći film, najbolja režija, scenario, najbolja muška i ženska glavna uloga, najbolja fotografija i montaža.

"Jesen u mojoj ulici" govori o Promaji i Kučetu, dvadesetogodišnjacima koji besmisleno provode dan u jednom od zabačenih predgrađa Novog Sada.

Nastavak na Clubbing.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Clubbing.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Clubbing.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.