Jedinstvena Srbija: Ne vidimo svrhu parade ponosa

Izvor: Radio 021, 11.Sep.2016, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvena Srbija: Ne vidimo svrhu "parade ponosa"

Ostajemo pri stavu da različita seksualna opredeljenja na treba javno ispoljavati na ulicama, poručuju iz Jedinstvene Srbije.

"Za JS, najavljena 'parada ponosa' je parada srama i ne podržavamo takav skup. Ne vidimo šta je svrha te parade, odnosno koja su to prava homoseksualcima uskraćena", navodi se i dodaje da tu paradu vide kao "ruganje ogromnoj većini građana Srbije".

"Nikada nećemo promeniti svoj stav po ovom pitanju, da smo protiv ovakvih parada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kao i protiv legalizacije homoseksualnih brakova", stoji u saopštenju koga je potpisao predsednik JS Dragan Marković Palma.

U saopštenju se ističe da je "JS protiv bilo kakvog nasilja na ulicama Beograda ili bilo gde".

"Parada popnosa" biće održana, kako je najavljeno, u Beogradu 18. septembra.

Autor: RTS

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.