Jak zemljotres u Turskoj, najmanje 39 povređenih

Izvor: Radio 021, 24.Apr.2018, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jak zemljotres u Turskoj, najmanje 39 povređenih

Najmanje 39 osoba povređeno je u zemljotresu jačine 5,2 stepena Rihterove skale koji je pogodio tursku jugoistočnu provinciji Adijaman.

Ministar zdravlja Ahmet Demirčan je rekao da je od 39 povređenih osoba, 35 zadržano u bolnici, ali da njihovo stanje nije kritično.

Registrovano je i osam naknadnih slabijih potresa. Agencija Anadolija je javila da su u zemljotresu oštećene pojedine zgrade.

Osnovne i srednje škole danas neće raditi.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Zemljotres u Turskoj, 39 povređenih

Izvor: Mondo, 24.Apr.2018

Najmanje 39 osoba je danas povređeno u zemljotresu jačine 5,2 stepena Rihterove skale koji je pogodio tursku jugoistočnu provinciji Adijaman...Foto: MONDO, Mario Milojević..Agencija Anadolija je javila da su u zemljotresu oštećene pojedine zgrade...Osnovne i srednje škole danas neće raditi, navode...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.