Izvor: Luftika.rs, 14.Avg.2021, 13:13

Jagnjeća brigada na plaži Jaz, motorizovan ražanj i modernizovan balkanski turizam

Zahvaljujući društvenim mrežama u prilici smo da vidimo neverovatne prizore sa letovališta u kojima glavne uloge imaju turisti sa ovih naših prostora. Mreže su omogućile da sve one legende o kojima smo oduvek slušali, a u koje nismo želeli da verujemo, dobiju svoju potvrdu u realnosti.
Na plaži Jaz, na crnogorskom primorju, posetioci su došli na neverovatnu ideju kako bi bilo dobro okrenuti jagnje na ražnju. Iako nema potvrde da se radi o srpskim turistima, nema sumnje da je reč >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << o pripadnicima neke od zemalja bivše Jugoslavije, tako da je mentalitet u suštini isti.
Ideja je realizovana sa aparatom prikačenim na akumulator, a ostali kupači okretali su se u neverici verovatno se pitajući „da li je moguće!?“
U video klipu može se čuti rečenica „malo je vruće, ali je** ga“ dok je na temperaturi preko 40 stepeni ispod životinje dodatno i vatra potpaljena. Marko Arsić iz Niša, koji je postao popularan zahvaljujući svojoj stranici na Jutjubu “Familijobe”, svog glavnog lika Familiju koncipirao je upravo na ovakvim pojedincima. Ovakvi tipovi su svuda oko nas, ostavljaju nas bez teksta i u neverici, ali ih možda baš zbog toga toliko gotivimo. Ako ništa, makar nas od muke slatko nasmeju.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Napuštena mesta Srbija (@sav_taj_ludi_balkan)


Da je ražanj usađen u genetski kod Balkanaca uverili smo se i nedavno kada su majstori jednog gradilišta okrenuli vola na potpuno neprimerenom mestu, u centru Beograda.
Stvarno će živeti ovaj narod.
Crnogorski ugostitelj koji isteruje posetioce plaže sa “izlazi iz vode i miči se” je simbol turističkih neprilika

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.