Izvor: Radio 021, 14.Apr.2021, 14:37

JP "Nacionalni park Fruška gora" na sudu zbog bespravne seče kod Karlovaca

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog Privrednom sudu protiv Javnog preduzeća "Nacionalni park Fruška gora" i dva odgovorna lica zbog seče šume na ulasku u Sremske Karlovce.

Kako je objavio Pokret "Odbranimo šume Fruške gore" oni su inspekcijsku prijavu podneli u maju 2019. godine, a optužni predlog podnet je u martu 2021.

Inspekcija je prethodno ustanovila da je na ovom području bespravno posečeno 458 stabala, nakon čega je zatražila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da javni tužilac preduzme odgovarajuće mere.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

JP „Nacionalni park Fruška gora“ na sudu zbog bespravne seče kod Karlovaca

Izvor: NoviSad.com, 15.Apr.2021, 09:01

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog Privrednom sudu protiv Javnog preduzeća „Nacionalni park Fruška gora“ i dva odgovorna lica zbog seče šume na ulasku u Sremske Karlovce..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.