Izvor: Radio 021, 24.Nov.2020, 15:02

Izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" 28. novembra

Izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" biće u subotu, 28. novembra, najavio je ministar finansija Siniša Mali.

"Do sada je poslato oko 2,8 miliona koverata sa fiskalnim računima i slipovima", rekao je Mali.

On je istakao da je ta nagradna igra jedan od načina da se ukaže na značaj izdavanja računa, odnosno smanjenja sive ekonomije.

Bilo je planirano da prvo izvlačenje u trećoj nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << 21. novembra, ali je odloženo zbog toga što je bio dan žalosti povodom smrti patrijarha Irineja.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

2,8 MILIONA KOVERATA ZA "UZMI RAČUN I POBEDI" Evo kada će biti i izvlačenje

Izvor: Blic, 24.Nov.2020

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je danas da će prvo izvlačenje za nagradnu igru “"Uzmi račun i pobedi”" biti održano u subotu, 28. novembra, navodeći da je do danas stiglo 2,8 miliona koverata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.