Izmena saobraćaja u delu Grbavice, Telepa i Novog naselja

Izvor: Radio 021, 24.Avg.2015, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena saobraćaja u delu Grbavice, Telepa i Novog naselja

Saobraćaj je privremeno zabranjen od danas, 25. avgusta, u delu Grbavice i Telepa, dok od srede, 26. avgusta zabrana važi i u delu Novog naselja.

U utorak, u okviru rekonstrukcije vrelovoda u Ulici Milana Simovića, od broja 6 do Osnovne škole "Sonja Marinković", počinje raskopavanje Puškinove ulice ispred broja 21-23. Zbog ovih radova, privremeno je zabranjen saobraćaj u delu Puškinove ulice koja iz oba smera, prema broju 21-23, privremeno postaje slepa ulica. Privremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << zabrana saobraćaja važi do 31. avgusta.

Takođe u utorak, počinje izgradnja vrelovodne mreže i priključka za objekat u Vršačkoj ulici bb (na uglu Vršačke ulice i Bulevara patrijarha Pavla). Zbog ovih radova, privremeno je zabranjen saobraćaj na trotoaru i biciklističkoj stazi na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Vršačke ulice i na delu kolovoza u Rejmontovoj ulici, koji vodi do parcele na kojoj se izvode radovi. Privremena zabrana saobraćaja važi do 11. septembra.

U sredu počinje izgradnja vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Stanoja Stanojevića bb (objekat na kraju Ulice Stanoja Stanojevića, iza objekta broj 15). Zbog ovih radova, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja na jednoj kolovoznoj traci i parkingu na navedenoj lokaciji. Privremena izmena režima saobraćaja važi do 11. septembra.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.