Izložba pasa mešanaca u nedelju na Štrandu

Izvor: Radio 021, 07.Okt.2016, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba pasa mešanaca u nedelju na Štrandu

Izložba pasa mešanaca održaće se u nedelju, 9. oktobra od 11 sati na Štrandu.

Na izložbi će biti birani psi u 12 kategorija, poput najčupaviji pas, elegantno popunjen pas, najstariji pas, pas koji najbolje izvodi trikove, onaj s najlepšim ušima, najglasniji pas i najneposlušniji pas.

Kako navode u Zoohigijeni, cilj izložbe je podizanje svesti građana o napuštenim psima, koji su se našli na ulici upravo zbog neodgovornih građana. Upravo ti napušteni psi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji su udomljeni dolaze na izložbu.

Pobednici ovih kategorija ići će u finale i takmičiće se za "najprvu, najdrugu i najtreću keru Novog Sada", a jedan pas može biti prijavljen u najviše dve kategorije.

Vlasnici svoje ljubimce mogu prijaviti na broj telefona 021/64-03-220.

Ulaz je besplatan.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.