Izvor: Radio 021, 07.Feb.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izdata dozvola za gradnju Кule Beograd, najviše zgrade u Srbiji

Ministarstvo građevinarstva, saobaćaja i infrastrukture saopštilo je da je izdalo građevinsku dozvolu za izgradnju Kule Beograd, koja se gradi u okviru projekta "Beograd na vodi" i koja će sa visinom od 168 metara biti najviša zgrada u Srbiji.

Vrednost investicije, za izgradnju objekta sa 40 spratova i površinom od 47.500 kvadratnih metara, iznosi 12 milijardi dinara.

Kula Beograd uključuje, pored ostalog, hotel sa pet zvezdica, kao i prostor za rekreaciju i sport, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << a na vrhu zgrade predviđen je vidikovac sa panoramskim pogledom od 360 stepeni.

Prizemlje zgrade sa restoranom izlaziće na Sava promenadu, a pešačkim mostom biće povezana sa BW Galerija šoping centrom.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.