Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2021, 19:30

Izdaje ‘samo mladim devojkama’ golubarnik bez plaćanja, ima samo 1 ‘mali’ uslov

“Izdajem potkrovlje u kući besplatno, uslov je da ga renovirate”, piše u oglasu koji je postavio izvesni Dragan. E tu leži jedna kvaka. Fotografije su u trenutku postale viralne, a komentari na društvenim mrežama idu iz krajnosti u krajnost.
Potraga za savršenim stanom je mukotrpna i često dosadna. Jedan Dragan je svojim potkrovljem digao Tviter na noge jer svoj stambeni prostor izdaje potpuno besplatno. Međutim, postoji jedna začkoljica.
Potkrovlje u kući je potpuno neopremljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i zahteva ogromno ulaganje. Kao šlag na tortu, Dragan nudi stan “samo mladim devojkama” koje će na sebe preuzeti čitav posao.
“Izdajem potkrovlje u kući besplatno samo mladim devojkama. Uslov je da renovirate potkrovlje i za te pare što uradite stanujete besplatno. Samo treba se renovira mala soba, velika soba, dnevna soba, kuhinja, kupatilo i predsoblje”, piše Dragan u oglasu, a onda nastavlja da nabraja šta sve nedostaje.
“Daćete spisak koliko ste para uložili i za tu cenu stanujete, blizu vam je grad 12km, blizu radnja, blizu pekara, mesara, još da kupite sve elemente za dnevnu sobu, veliku sobu, malu sobu i predsoblje i za kupatilo i za kuhinju”, piše u oglasu.
Na fotografijama se jasno vidi u kakvom je stanju potkrovlje. Dakle, na stanarima je “samo” da isprate sve korake iz oglasa i plate komplet opremanje sprata!
Lik ladno izdaje ovaj stan u Beogradu.
Posted by Dnevna doza slobodnog vremena on Monday, April 26, 2021

Komentari na mrežama idu od sarkastičnih do “pohvalnih” za čoveka koji je došao na genijalnu ideju – da neko umesto njega uloži nekoliko hiljada evra i sredi mu potkrovlje koje će posle nekog vremena biti samo njegovo.
Nema ovde mnogo ulaganja jedno 20 soma evra al posle besplatno stanujete al iskljucivo MLADE DEVOJKE dolaze u obzir veli gospodin iz oglasa pic.twitter.com/Nueb7qqhkd
— Neguj mo srbski (@Neguj_mo_srbski) April 25, 2021

Iako mnogi misle da je Dragan sarkastičan, mnogi kažu da im je popravio dan ovim oglasom.
Ako ništa drugo, čovek je pokazao da je dobra ideja pola posla, a s obzirom na to da je njegov oglas postao viral – možda se i nađe neko ko bi pristao na ove uslove.
Naravno, morao bi na nekoliko meseci da nađe drugi stan dok se potkrovlje potpuno ne opremi, prenosi “Blic”.
Ne stižete da se izujete kad vas potera? Iznajmite ovaj beogradski stan i rešite muku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.